Proiecte

Carte de vizită

Proiecte finalizate

În perioada noiembrie – decembrie 2019 am organizat stagii de practică pentru doi studenți ai Facultății de Științe ale Mișcării, Sportului și Sănătății din cadrul Universității „Vasile Alecsandri” din Bacău – partener al proiectului.

Proiectul s-a derulat în perioada iulie – octombrie 2016 și a avut ca scop continuarea unei tradiții a Municipiului Galați: organizarea ediției a VII-a a Taberei de Sculptură în Metal care, prin cele 6 ediții anterioare (1976, 1977, 1991, 1995, 1997 și 2012), a făcut posibilă existența în Galați a uneia dintre cele mai mari expoziții de lucrări de artă în aer liber din Europa de Est.

Implementat în parteneriat de către Fundația Culturală „Nicolae Mantu” Galați – lider de parteneriat, Asociația Absolvenților Facultății de Mecanică Galați și Asociația CED România, proiectul a beneficiat de sprijin financiar nerambursabil în valoare de 99.964,00 lei acordat de Ministerul Culturii prin Programul ACCES.

Contribuția noastră a constat în scrierea proiectului, managementul achizițiilor și realizarea raportărilor tehnice și financiare către finanțator.

Proiecte europene

A doua ediție a Congresului TUR4all desfășurată online în luna noiembrie 2020 a avut drept scop diseminarea modelului spaniol de Destinație Inteligentă care abordează accesibilitatea și care aduce beneficii atât localnicilor cât și vizitatorilor.

Am răspuns invitației deschise de a propune un exemplu de bună practică într-unul dintre domeniile stabilite de către organizatori care, dacă ar fi fost acceptat, urma să fie prezentat în cadrul evenimentului.

Proiectul pe care l-am propus împreună cu Asociația Help Me Be a Rock Star în cadrul secțiunii „Accessibility best practices in theatres and shows” a fost concertul incluziv „Nu stau acasă I” organizat de această asociație care organizează evenimente incluzive în scopul colectării de fonduri pentru micul Patrick în vârstă de 4 ani, bolnav de epilepsie împreună cu Supereroi Printre Noi, o asociație care promovează incluziunea socială a persoanelor cu dizabilități prin evenimente culturale adaptate.

Am fost deosebit de încântați să primim vestea acceptării propunerii noastre, proiectul fiind prezentat în prima parte a sesiunii care a avut loc în data de 27 noiembrie.