Proiecte

Carte de vizită

Proiecte finalizate

În perioada noiembrie – decembrie 2019 am organizat stagii de practică pentru doi studenți ai Facultății de Științe ale Mișcării, Sportului și Sănătății din cadrul Universității „Vasile Alecsandri” din Bacău – partener al proiectului.

Tabara de sculptura in metal

Proiectul s-a derulat în perioada iulie – octombrie 2016 și a avut ca scop continuarea unei tradiții a Municipiului Galați: organizarea ediției a VII-a a Taberei de Sculptură în Metal care, prin cele 6 ediții anterioare (1976, 1977, 1991, 1995, 1997 și 2012), a făcut posibilă existența în Galați a uneia dintre cele mai mari expoziții de lucrări de artă în aer liber din Europa de Est.

Implementat în parteneriat de către Fundația Culturală „Nicolae Mantu” Galați – lider de parteneriat, Asociația Absolvenților Facultății de Mecanică Galați și Asociația CED România, proiectul a beneficiat de sprijin financiar nerambursabil în valoare de 99.964,00 lei acordat de Ministerul Culturii prin Programul ACCES.

Contribuția noastră a constat în scrierea proiectului, managementul achizițiilor și realizarea raportărilor tehnice și financiare către finanțator.

Proiecte europene

A doua ediție a Congresului TUR4all desfășurată online în luna noiembrie 2020 a avut drept scop diseminarea modelului spaniol de Destinație Inteligentă care abordează accesibilitatea și care aduce beneficii atât localnicilor cât și vizitatorilor.

Am răspuns invitației deschise de a propune un exemplu de bună practică într-unul dintre domeniile stabilite de către organizatori care, dacă ar fi fost acceptat, urma să fie prezentat în cadrul evenimentului.

Proiectul pe care l-am propus împreună cu Asociația Help Me Be a Rock Star în cadrul secțiunii „Accessibility best practices in theatres and shows” a fost concertul incluziv „Nu stau acasă I” organizat de această asociație care organizează evenimente incluzive în scopul colectării de fonduri pentru micul Patrick în vârstă de 4 ani, bolnav de epilepsie împreună cu Supereroi Printre Noi, o asociație care promovează incluziunea socială a persoanelor cu dizabilități prin evenimente culturale adaptate.

Am fost deosebit de încântați să primim vestea acceptării propunerii noastre, proiectul fiind prezentat în prima parte a sesiunii care a avut loc în data de 27 noiembrie.

 

The owner of this website has made a committment to accessibility and inclusion, please report any problems that you encounter using the contact form on this website. This site uses the WP ADA Compliance Check plugin to enhance accessibility.