În perioada noiembrie – decembrie 2019 am organizat stagii de practică pentru doi studenți ai Facultății de Științe ale Mișcării, Sportului și Sănătății din cadrul Universității „Vasile Alecsandri” din Bacău – partener al proiectului.

Proiectul s-a derulat în perioada iulie – octombrie 2016 și a avut ca scop continuarea unei tradiții a Municipiului Galați: organizarea ediției a VII-a a Taberei de Sculptură în Metal care, prin cele 6 ediții anterioare (1976, 1977, 1991, 1995, 1997 și 2012), a făcut posibilă existența în Galați a uneia dintre cele mai mari expoziții de lucrări de artă în aer liber din Europa de Est.

Implementat în parteneriat de către Fundația Culturală „Nicolae Mantu” Galați – lider de parteneriat, Asociația Absolvenților Facultății de Mecanică Galați și Asociația CED România, proiectul a beneficiat de sprijin financiar nerambursabil în valoare de 99.964,00 lei acordat de Ministerul Culturii prin Programul ACCES.

Contribuția noastră a constat în scrierea proiectului, managementul achizițiilor și realizarea raportărilor tehnice și financiare către finanțator.