Parteneriat pentru practica studenților derulat în cadrul proiectului „Inserția pe piața muncii - vectorul învățământului terțiar”

În perioada noiembrie – decembrie 2019 am organizat stagii de practică pentru doi studenți ai Facultății de Științe ale Mișcării, Sportului și Sănătății din cadrul Universității „Vasile Alecsandri” din Bacău – partener al proiectului.

Tabara de sculptura in metal

Proiectul s-a derulat în perioada iulie – octombrie 2016 și a avut ca scop continuarea unei tradiții a Municipiului Galați: organizarea ediției a VII-a a Taberei de Sculptură în Metal care, prin cele 6 ediții anterioare (1976, 1977, 1991, 1995, 1997 și 2012), a făcut posibilă existența în Galați a uneia dintre cele mai mari expoziții de lucrări de artă în aer liber din Europa de Est.

Implementat în parteneriat de către Fundația Culturală „Nicolae Mantu” Galați – lider de parteneriat, Asociația Absolvenților Facultății de Mecanică Galați și Asociația CED România, proiectul a beneficiat de sprijin financiar nerambursabil în valoare de 99.964,00 lei acordat de Ministerul Culturii prin Programul ACCES.

Contribuția noastră a constat în scrierea proiectului, managementul achizițiilor și realizarea raportărilor tehnice și financiare către finanțator.

The owner of this website has made a committment to accessibility and inclusion, please report any problems that you encounter using the contact form on this website. This site uses the WP ADA Compliance Check plugin to enhance accessibility.